Tuindecoratie

Natuurlijk kiest u voor cortenstaal in uw tuin vanwege de unieke en typische uitstraling. Cortenstaal is daarom zeer geschikt voor allerlei tuindecoratie producten.

Tuindecoratie producten

Bent u na jaren tegen een bakstenen muur aangekeken te hebben toe aan nieuwe gevelbekleding? Gebruik dan muurdecoratie van cortenstaal. Hierbij is zelfs maatwerk mogelijk. U kunt uw tuin ook leuk decoreren met allerlei leuke dieren van cortenstaal. Dit heeft altijd een leuk en verrassend effect. Een cortenstaal tuinbank zal zeker een blikvanger in uw tuin zijn en is functioneel te gebruiken.

Muurdecoratie

Wij leveren maatwerk

Dieren

Wij leveren maatwerk

Tuinbank

Wij leveren maatwerk

Onze meest populaire producten

Op welke wijze wilt u uw tuin decoreren met cortenstaal? Bekijk hier ons aanbod van de meest populaire producten.

Cortenstaal tuindecoratie

 

Maak uw tuin mooier met cortenstaal tuindecoratie

Binnenshuis is het niet meer dan normaal om overal woonaccessoires neer te zetten. Woonaccessoires dragen bij aan de algehele sfeer die u wilt uitstralen. Buitenshuis is het misschien minder gebruikelijk om tuindecoratie te gebruiken. Toch is het een trend die steeds vaker te zien is. Mensen willen ook buiten in hun tuin of op het terras een gezellige sfeer creƫren. Uiteraard kan dit met bloemen en planten, maar met bepaalde stukken tuindecoratie geeft u uw tuin nog meer karakter. Een zeer bijzondere vorm van tuindecoratie, is cortenstaal tuindecoratie.

Welke vormen van tuindecoratie van cortenstaal kunt u gebruiken?

In de regel zal een muur het vaakst in het oog springen als u op het terras zit. Bijvoorbeeld de muur van uw woning, een muur van de schuur of van een schutting. Als het een stenen muur is, dan kan het aanblik wat kil zijn. Met tuindecoratie van cortenstaal, kunt u hierop een prachtig corstenstaal kunstwerk aan hangen. Uw muur is niet saai meer, heeft een warme uitstraling en bovendien is cortenstaal weerbestendig. Ook kunt u op verschillende plekken in uw tuin gebruikmaken van dieren uit cortenstaal. Een mooie vogel bijvoorbeeld, die u in uw voorraad hout steekt. Het geeft een stapel hout net een wat andere uitstraling. Een veel gebruikte vorm van tuindecoratie is een tuinbank. Ook een tuinbank kan in cortenstaal uitgevoerd worden. De tuinbank is multifunctioneel inzetbaar. Zo is het een prachtige ondergrond om bloembakken op te zetten.

Art of Steel heeft alles voor cortenstaal decoratie in uw tuin

Op welke wijze wilt u uw tuin decoreren? Met cortenstaal decoratie in uw tuin, kiest u voor een materiaal dat goed bestand is tegen alle weersomstandigheden. U kunt uw decoraties daarom het gehele jaar buiten laten staan. Een prachtig kunstwerk voor aan de muur van cortenstaal, her en der enkele dieren van cortenstaal of een fraaie cortenstaal bank onder het raam, u kunt uw decoraties bestellen bij Art of Steel. Dit kan gemakkelijk online, wij zorgen dan voor een snelle verzending.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op