Kachels & BBQ

Optimaal van de cortenstaal uitstraling genieten, doet u op de mooie momenten voor een verwarmende kachel of gezellige BBQ.

Kachels & BBQ producten

Als het tijdens de warme zomeravonden wat frisser begint te worden, geniet dan van de warmte van een cortenstaal kachel. Bekijk ons assortiment vuurschalen eens of heeft uzelf een idee hoe uw buitenkachel eruit moet komen te zien? Maatwerk is namelijk ook mogelijk. Geef uw cortenstaal BBQ een mooie plekje in uw tuin. De BBQ staat garant voor gezellig momenten en kan het gehele jaar buiten staan.

Houtopslag

Wij leveren maatwerk

BBQ

Wij leveren maatwerk

Vuurschalen

Wij leveren maatwerk

Onze meest populaire producten

Een kachel en BBQ brengen altijd gezelligheid in uw tuin. Bekijk ons aanbod of ga voor maatwerk.

Cortenstaal kachel

 

Met een cortenstaal kachel heeft u altijd een u unieke tuinhaard

De warme zomeravonden zijn heerlijk om nog lang in de tuin te zitten met vrienden of familie. Op een gegeven moment kan het wel frisser worden, maar binnen is het nog veel te warm. Een tuinhaard komt dan van pas. Bij het aansteken van de haard geniet u van warmte Ć©n gezelligheid. Kiest u voor een cortenstaal kachel, dan geniet u ook nog eens van het fraaie design en de uitstraling van de kachel. Een cortenstaal kachel is altijd uniek en een aanwinst voor uw tuin.

Waarom kiezen voor een kachel van cortenstaal?

Cortenstaal is een metaallegering van ijzer met onder andere koper, nikkel en chroom. De typische roestkleurige kleur van cortenstaal is het opvallendste kenmerk. Juist door dat cortenstaal is aangetast door corrosie, hoeft u zich over roestvorming geen zorgen te maken. De dichte oxidehuid op het staal, zorgt voor optimale bescherming van het onderliggende metaal. De sterkte van cortenstaal kan vergeleken worden met rvs. Een kachel van cortenstaal is uiterst duurzaam, bestand tegen alle weertypes en volledig onderhoudsvrij. Een kachel van cortenstaal is zelfs trendy. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen en het unieke en fraaie uiterlijk van cortenstaal. Tevens zijn er vele mogelijkheden, zoals een cortenstaal kachel met een rooster voor een barbecue.

Een kachel van cortenstaal online kopen bij Art of Steel

Bent u ook gecharmeerd van een cortenstaal kachel? U kunt een kachel van cortenstaal online kopen bij Art of Steel. U hoeft hier niet de deur voor uit en de kachel wordt bij u thuis afgeleverd. Wij hebben diverse standaard cortenstaal kachels in ons assortiment, maar ook barbecues en vuurschalen. Heeft u specifieke wensen omtrent uw cortenstaal kachel? Bespreekt ze eens met ons. Wij zijn namelijk in staat om uw unieke kachel van cortenstaal op maat te maken. Neem voor informatie gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op