Maatwerk producten

Voldoen onze standaardproducten niet geheel aan uw smaak, maar u wilt wel profiteren van de voordelen van cortenstaal? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen door te geven. Wij maken al onze producten in eigen beheer en kunnen daarom ook maatwerk producten leveren. Hiermee verwerken wij een stukje van uw persoonlijkheid in onze producten en dit maakt uw cortenstaal product nog meer bijzonder.

Cortenstaal maatwerk

 

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Ga dan voor cortenstaal maatwerk

Natuurlijk is er voor alles van de tuin een zeer uitgebreid assortiment van tuinmeubelen, tuinkachels, plantenbakken en tuindecoratie te koop. Hierbij heeft u ook de keuze uit talloze verschillende soorten materialen en stijlen. Toch kan het zijn dat u hele speciale wensen heeft. Veel tuinartikelen zijn van hout, kunststof of steen. Producten van staal in de tuin, zijn niet overal te koop en staal kan ook zeer specifiek zijn voor in de tuin. Als het gaat om cortenstaal, dan heeft u altijd te maken met uniek materiaal. Daarnaast is cortenstaal maatwerk heel goed mogelijk als u geen standaardproducten van cortenstaal in uw smaak kunt vinden.

Welk maatwerk van cortenstaal zoekt u?

Een mooie buitenhaard van cortenstaal zal zeker een blikvanger zijn in uw tuin. Maar vindt u een standaard buitenhaard van cortenstaal niet geheel passen in uw tuin? Misschien ziet u wel een mooie cortenstaal buitenhaard, maar ontbreken er mogelijkheden voor het plaatsen van een rooster om te barbecueƫn? Met maatwerk van cortenstaal, laat u een buitenhaard maken die geheel aan uw wensen voldoet. Maatwerk van cortenstaal kan gelden voor verschillende soorten producten van cortenstaal, zoals een tuinbank die u in een bepaalde vorm wilt hebben. En wat denkt u van schuttingspanelen die ook van cortenstaal kunnen zijn. Met op maat gemaakte schuttingsdelen heeft u een unieke schutting.

Laat uw cortenstaal op maat maken door Art of Steel

Heeft u enkele wensen rondom tuinproducten die u uitgevoerd wilt hebben in cortenstaal? En u ziet deze wensen niet terug in de standaard producten? Laat dan uw producten van cortenstaal op maat maken door Art of Steel. Wij weten hoe cortenstaal bewerkt moet worden en kunnen hier ieder product van maken die u wenst. Of u nu een haard op maat van cortenstaal wenst of een cortenstaal dier als tuindecoratie, wij maken het mogelijk. Neemt u voor cortenstaal op maat daarom contact met ons op, dan zullen wij u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op