Roestkleurige plantenbak

Verfraai uw tuin met een roestkleurige plantenbak

Heeft u wel eens metaal in uw tuin gebruikt? Metaal is sterk, maar kan na enkele jaren gaan beginnen te roesten. In veel gevallen wordt het onderdeel dan weggedaan, want roest hebben we liever niet. Anders is dat met cortenstaal. De metaallegering zorgt er juist voor dat de bekende metaalkleur ontbreekt. Het gehele stuk van cortenstaal is van roest en dan wordt roest ineens erg mooi om te zien. De oranje tot roestbruine kleur heeft een zeer warme uitstraling en zal in menig tuin erg mooi staan. U kunt daarom ook kiezen voor een roestkleurige plantenbak.

 

Een plantenbak in roestkleur is de eyecatcher van uw tuin

Een plantenbak in roestkleur is gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal is een staalsoort, maar dan met een bijzondere metaallegering. Deze legering zorgt ervoor dat er een roestkleurige oxidelaag wordt gevormd over het staal. Hierdoor lijkt het dus alsof de gehele plantenbak is verroest. Toch is deze oxidelaag zeer nuttig. Het beschermt het staal namelijk tegen doorroesten. Het is een beschermende laag die zorgt dat de plantenbak lang meegaat. Daarmee is langdurig buiten staan in alle weersomstandigheden mogelijk. Ook over de sterkte van cortenstaal hoeft u zich geen zorgen te maken, cortenstaal is net zo sterk als rvs en kan dus tegen een stootje.

 

Een plantenbak in roestkleur online kopen bij Art of Steel

Een plantenbak in roestkleur kan in iedere tuin. De kleur heeft een natuurlijke uitstraling en is daarom passend in een klassieke tuin. Ook in moderne tuinen kan een plantenbak in roestkleur, want cortenstaal ziet er ook zeer modern uit. U kunt uw plantenbak in roestkleur online kopen bij Art of Steel. Producten in cortenstaal is ons specialisme en wij maken onder andere cortenstaal plantenbakken. Ook voor andere vormen van tuininrichting of tuindecoratie in cortenstaal, kunt u bij ons terecht. En kunt u niets vinden dat aan uw smaak voldoet? Wij leveren ook maatwerk.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op