Cortenstaal tuintafel

Wees uniek met een cortenstaal tuintafel

Bij tuinstoelen hoort uiteraard ook een tuintafel. Soms is de tuintafel onderdeel van een complete tuinset, maar soms ook niet. Als u nog geen tafel heeft, maar wel op zoek bent naar een unieke tuintafel, dan is er de mogelijkheid van een cortenstaal tuintafel. Cortenstaal is een materiaalsoort dat steeds populairder wordt voor gebruik in tuinen. Cortenstaal is een metaalsoort, maar wijkt in kleur en structuur af van andere metaal- en staalsoorten. Cortenstaal is roestbruin van kleur en dit komt door het roestlaagje op het staal. Hierdoor heeft het onderliggende staal een beschermde laag, zodat het materiaal tegen alle weersomstandigheden bestand is.

 

Waarom kiezen voor een tuintafel van cortenstaal?

Een tuintafel van cortenstaal is altijd uniek, want u ziet een dergelijke tuintafel nauwelijks. Het oppervlak van cortenstaal is door de roestlaag ruw en kan vlekken geven, daarom is het vanzelfsprekend dat het staal niet gebruikt wordt als tafelblad. Maar wel als poten en onderstel kan cortenstaal gebruikt worden. In combinatie met een prachtig mooi houten of stenen tafelblad, heeft u een unieke tafel die zeker de blikvanger in uw tuin wordt. Het voordeel van een tuintafel van cortenstaal, is dat de tafel bestand is tegen een stootje, want cortenstaal doet in sterkte niet onder voor rvs. Cortenstaal is bestand tegen vocht, u kunt de tafel ook tijdens regen gewoon buiten laten staan.

 

Uw tuintafel van cortenstaal online kopen bij Art en Steel

Kunt u niet de tuintafel vinden die aan uw smaak voldoet? Dan moet u misschien eens denken aan een tuintafel van cortenstaal online kopen bij Art en Steel. Bij ons vindt u een geheel unieke tuintafel die modern is om te zien en ook in uw tuin een opvallend object zal zijn. Desgewenst kunt u uw wensen aan ons doorgeven, want wij maken ook cortenstaal producten op maat. Bekijk ons aanbod op de website, ongetwijfeld vindt u ook andere cortenstaal producten die goed bij uw tafel zullen passen.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op