Cortenstaal tuinscherm

Verfris het uitzicht in uw tuin met een cortenstaal tuinscherm

De tuin is de plek waar u vertoeft tijdens zonnige dagen. Hier kunt u genieten van de zon en steekt u ´s avonds de barbecue aan. Maar wat is het uitzicht als u op uw terras zit? Niet alle tuinen zijn enorm groot, waarbij u een uitgestrekt uitzicht heeft. De meeste tuinen zijn beperkt in afmetingen en vaak omringt met een erfafscheiding die dus ook het uitzicht bepaalt. Het kan een natuurlijke of houten afscheiding zijn, maar ook een stenen muur. Wenst u een beter uitzicht vanuit uw terras? Kies dan voor een cortenstaal tuinscherm. Met een warme kleur en in het model die u wenst, is een uniek uitzicht gegarandeerd. 

 

De eigenschappen van een tuinscherm van cortenstaal

Cortenstaal is een staalsoort met een bijzondere metaallegering. Hierdoor ontstaat er de roestbruine oxidelaag op het staal. Hiermee wordt het staal beschermd tegen roestvorming. Dit houdt ook in dat een tuinscherm van cortenstaal zeer duurzaam is. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden en gaat zeer lang mee. Uiteraard is ook de unieke roestbruine kleur een reden om te kiezen voor een tuinscherm van cortenstaal. Het is een mooie en warme kleur. Bovendien is ieder tuinscherm van cortenstaal uniek. U kunt tuinschermen als schutting gebruiken, maar ook om een bestaande saaie schutting een beter uiterlijk te geven. U plaatst dan een tuinscherm van cortenstaal voor deze schutting.

 

Een tuinscherm van cortenstaal online kopen bij Art of Steel

Wilt u uw tuin opsieren met één of meerdere tuinschermen van cortenstaal? U kunt een tuinscherm van cortenstaal online kopen bij Art of Steel. Op het gebied van cortenstaal zijn wij experts. Al jaren maken wij alle tuinbenodigdheden, tuindecoratie, maar ook barbecues en kachels van cortenstaal. Ook maken wij graag uw tuinscherm en desgewenst op maat. Heeft u bepaalde wensen over hoe uw cortenstaal tuinscherm eruit moet komen te zien? Laat het ons weten, dan gaan we kijken hoe wij uw wensen kunnen toepassen.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op