Cortenstaal tuinkachel

Een comfortabele en mooie cortenstaal tuinkachel op het terras

Het zijn de lange en warme zomeravonden die vaak erg gezellig kunnen zijn op het terras. Nodig uw vrienden en/of familie uit en u kunt barbecueën en er een lange gezellige zomeravond van maken. Begint het toch wat kil te worden? Wanneer u een tuinkachel heeft, dan hoeft dit geen enkel probleem te zijn. U gooit wat hout in de kachel en u geniet van de warmte van het vuur. Een vlammenspel geeft daarnaast de nodige gezelligheid en sfeer en ook de geur van brandend hout draagt hier aan bij. Een mooie haard die u vol trots zult aansteken, is een cortenstaal tuinkachel.

 

De voordelen van een tuinkachel van cortenstaal

Door de metaallegering met in de basis ijzer en na toevoeging van andere metalen en stoffen, ontstaat er een bijzonder soort metaal, namelijk cortenstaal. Corstenstaal is een staalsoort die even sterk is als rvs, alleen er heel anders uitziet. Cortenstaal heeft namelijk een roestig uiterlijk en is daarom roestbruin van kleur. Hierdoor krijgt het staal ook een warme uitstraling en mede hierom wordt cortenstaal zo gewaardeerd. Het is ook mede de roest die het onderliggende staal beschermt tegen corrosie. Daarom kan een tuinkachel van cortenstaal ook prima het gehele jaar buitenstaan en u heeft hier geen onderhoud aan.

 

Een tuinkachel van cortenstaal online kopen bij Art of Steel

Een bijzondere tuinkachel van cortenstaal is niet zomaar overal te koop. Veel kachelbedrijven hebben wel staal en gietijzer voor hun tuinkachels, maar geen cortenstaal. Daarom kunt u een tuinkachel van cortenstaal online kopen en wel bij de specialist op het gebied van cortenstaal: Art of Steel. Cortenstaal is een product waar wij dagelijks mee werken en wij maken hier tal van producten mee voor in uw tuin. Wanneer gewenst, kunnen wij ook een tuinkachel van cortenstal op maat voor u maken. Zo heeft u helemaal een unieke tuinkachel in uw tuin staan. 

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op