Cortenstaal tuinhek

Een degelijke en mooie cortenstaal tuinhek

Bent u op zoek naar een tuinhek? Een tuinhek vormt vaak een mooie erfafscheiding tussen u en de buren. U kunt een tuinhek plaatsen van diverse soorten materialen. Hout is een veel gekozen materiaal voor een tuinhek, maar heeft ook enkele nadelen. Hout is een materiaal dat veel onderhoud nodig heeft. Wilt u een houten tuinhek langdurig gebruiken, dan zult u het tuinhek toch jaarlijks moeten schilderen. Wilt u een tuinhek zonder onderhoud en die met de jaren alleen maar mooier wordt? Kies dan voor een cortenstaal tuinhek. Met een cortenstaal tuinhek kiest u voor een tuinhek van sterk staal. De roestbruine buitenste laag beschermt het staal en heeft een prachtige uitstraling.

Onze meest populaire producten

Een kachel en BBQ brengen altijd gezelligheid in uw tuin. Bekijk ons aanbod of ga voor maatwerk.

Waarom voor een tuinhek van cortenstaal kiezen?

Een schutting of een tuinhek, het vormt een afscheiding van uw terrein met die van uw buren. Daarnaast is een tuinhek ook te gebruiken als u een gedeelte van de tuin wilt afbakenen. Bijvoorbeeld omdat u huisdieren heeft. Een tuinhek is functioneel, maar moet zeker ook een decoratieve rol vervullen. Als u in de tuin zit, wilt u uiteraard niet tegen een tuinhek aankijken die u eigenlijk niet mooi vindt. Een tuinhek van cortenstaal is altijd mooi om naar te kijken. Het is een uniek stuk en bovendien is cortenstaal een erg sterk materiaal. Het is immers staal, dus uw tuinhek kan tegen een stootje. Bovendien vormt de roestbruine laag een bescherming voor het onderliggende staal. Aan een tuinhek van cortenstaal heeft u levenslang plezier.

Een cortenstaal tuinhek kopen bij Art of Steel

Een tuinhek vinden die exact overeenkomt met uw smaak, is niet altijd eenvoudig. Een cortenstaal tuinhek is altijd origineel en uniek. Verder is een cortenstaal tuinhek zeer sterk en gaat dus lang mee. Wilt u uw eigen wensen verwerkt hebben in een tuinhek van cortenstaal? Neemt u dan eens contact op met Art of Steel. Bij ons kunt u een cortenstaal tuinhek kopen die geheel voor u op maat is gemaakt. Bel ons of stuur een e-mail, wij gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden van een maatwerk tuinhek van cortenstaal.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op