Cortenstaal tuinafscheiding

Versier u tuin met een cortenstaal tuinafscheiding

In bijna alle tuinen is wel een vorm van tuinafscheiding aanwezig. Een tuinafscheiding geeft de scheiding aan tussen uw eigen grond en die van de naaste buren. Hierdoor kan een tuinafscheiding menig burenruzie voorkomen. Maar een tuinafscheiding doet veel meer. Het garandeert ook uw privacy. U wilt niet bekeken worden door de buren of passanten als u in uw tuin zit. Een tuinafscheiding waarborgt uw privacy. U wilt wel een tuinafscheiding die prettig is om naar te kijken en die tevens prachtig is om te zien aan de buitenzijde. Dan maakt u met een cortenstaal tuinafscheiding een goede keuze.

 

Waarom kiezen voor een tuinafscheiding van cortenstaal?

Plaatst u een houten tuinafscheiding, dan heeft u een prachtige natuurlijk ogende tuinafscheiding. Maar het nadeel van hout, is dat het onderhouden moet worden. Jaarlijks of om de paar jaar, zult u de schutting volledig moeten schuren en verven of lakken. Kiest u voor een tuinafscheiding van cortenstaal, dan is onderhoud niet nodig. Cortenstaal behoudt de typische roestbruine kleur en dit maakt de tuinafscheiding zeer uniek. De cortenstaal schuttingdelen zijn zeer sterk, dus kunnen ook tegen een stootje. Uiteraard is cortenstaal ook bestand tegen vocht en zijn vochtige weersomstandigheden geen probleem. U kunt de schutting gerust rechtstreeks in/op de grond plaatsen, de oxidelaag geeft uw tuinafscheiding van cortenstaal voldoende bescherming.

 

Een tuinafscheiding van cortenstaal online kopen bij Art of Steel

Wilt u een cortenstaal tuinafscheiding? Dan zal het de vraag zijn waar u deze aanschaft? U zult namelijk niet overal terecht kunnen. Dit kan wel online. U kunt namelijk uw tuinafscheiding van cortenstaal online kopen bij Art of Steel. Hierbij hoeft u het niet te houden bij standaard tuinschermen. Heeft uzelf een ontwerp in gedachten, dan mag u dit ons gerust laten weten. Wij kunnen uw tuinafscheiding namelijk geheel op maat maken. Hiermee heeft u zeker de meest unieke tuinafscheiding van de straat.Ā 

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op