Cortenstaal plantenbak

Geef uw planten een waardige plek in een cortenstaal plantenbak

Een tuin zonder planten mag eigenlijk geen tuin heten. Maar niet altijd zult u planten direct in de grond van de tuin willen zetten en soms is een tuin dusdanig klein dat dit niet eens mogelijk is. Dit is bijvoorbeeld ook het geval als u een balkon heeft. Plantenbakken zijn dan de oplossing om ook kleinere tuinen van een weelderige planten- en bloemenpracht te voorzien. Maar als u planten in een plantenbak zet, dan zijn niet alleen de planten de blikvanger van de tuin. Ook uw plantenbakken hebben invloed op de uitstraling van uw tuin. Met een cortenstaal plantenbak weet u zeker dat dit een bijzondere uitstraling zal zijn. 

 

Een plantenbak van cortenstaal in uw stijl

Natuurlijk heeft u bepaalde wensen omtrent uw plantenbak van cortenstaal. Op de kleur heeft u geen invloed en dat wilt u ook niet, anders kiest u niet voor cortenstaal. Uw plantenbak heeft de prachtige warme roestbruine kleur. Maar u kunt wel een voorkeur hebben betreffende de vorm en afmetingen. Als u uw plantenbak van cortenstaal niet kunt vinden, laat er dan één op maat maken. U weet dan zeker dat u de gewenste plantenbak in uw tuin heeft staan. Een groot voordeel van een plantenbak van cortenstaal, is dat u met duurzaam en sterk materiaal van doen heeft. Cortenstaal kan tegen een stootje en u kunt de plantenbak altijd buiten laten staan.

 

Een plantenbak van cortenstaal online kopen bij Art of Steel

Bent u wel eens op zoek gegaan naar een cortenstaal plantenbak? U zult dan ongetwijfeld ervaren hebben dat een dergelijke plantenbak vinden niet eenvoudig is. Wilt u een plantenbak van cortenstaal online kopen? Bekijk dan de webshop van Art of Steel. Als de ´metaalkunstenaars´ kunnen wij voor u een prachtige cortenstaal plantenbak maken. Dit doen wij ook als u bepaalde wensen heeft die u in onze standaard plantenbakken mist. Wij maken uw plantenbak dan geheel op maat.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op