Cortenstaal openhaard

De gezelligheid en chique uitstraling van een cortenstaal openhaard

Een openhaard is de meest klassieke manier om binnenshuis te verwarmen. Een openhaard is een houthaard met een open vuur. In oude tijden diende een openhaard om te verwarmen en om op te koken. Ook vandaag de dag zijn nog vele huizen voorzien van een openhaard, maar een nieuwe trend is de openhaard voor buiten in de tuin. Hierdoor profiteert u ook buiten van dezelfde warmte en gezelligheid als de openhaard binnenshuis. Een zeer geschikte openhaard voor buiten, is een cortenstaal openhaard. Mede door de typische metaalsoort, is een cortenstaal bij uitstek geschikt om als buiten openhaard te gebruiken.

 

Een openhaard van cortenstaal is een aanvulling voor uw tuin

Een openhaard zet u in eerste instantie in uw tuin om in de avonduren de nodige warmte te creëren. Door telkens een houtblok op het vuur te gooien, houdt u de haard brandende en de omgeving warm. Er zijn diverse mogelijkheden met een openhaard van cortenstaal. Zo zijn er modellen waar u een barbecuerooster in kunt plaatsen, zodat u geniet van én warmte én een een gezellige bbq met vrienden of familie. Maar een openhaard van cortenstaal kunt u ook plaatsen vanwege het uiterlijk. De fraaie roestbruine kleur die tevens een beschermende laag vormt, is een aanvulling voor uw tuin en bestand tegen weer en wind.

 

Een openhaard van cortenstaal online kopen bij Art of Steel

Wilt u uw tuin opfleuren met een mooie cortenstaal openhaard? U kunt een openhaard van cortenstaal online kopen. U hoeft er dus niet de deur voor uit, uw openhaard wordt dan bij u thuis afgeleverd. Een openhaard van cortenstaal online kopen kan bij Art of Steel. Zoals u aan onze bedrijfsnaam al ziet, werken met metaal is voor ons een kunstvorm en wij maken hiermee ook uw cortenstaal openhaard. Ook wanneer u bijzondere wensen heeft omtrent uw openhaard, dan kunnen wij dit verwerken in een cortenstaal openhaard op maat.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op