Cortenstaal kantopsluiting

Verfraai de tuin met een cortenstaal kantopsluiting

Met een kantopsluiting kunt u een tuin in verschillende gebieden opdelen. Soms is dit nodig, als u bijvoorbeeld een strikte scheiding wilt van het gazon en uw planten of met het terras. Een kantopsluiting wordt daarom ook wel eens een borderrand genoemd. Een kantopsluiting is in verschillende soorten materialen verkrijgbaar. Helaas zijn niet alle materialen even duurzaam. Maar al te vaak komt het voor dat een kantopsluiting stukgaat. Kies daarom voor een sterke kantopsluiting, die tevens erg mooi is om te zien. Dit kan met een cortenstaal kantopsluiting. Een cortenstaal kantopsluiting is van staal, maar is voorzien van een roodbruine roestlaag. Deze roestlaag is decoratief en vormt een beschermlaag.

Onze meest populaire producten

Een kachel en BBQ brengen altijd gezelligheid in uw tuin. Bekijk ons aanbod of ga voor maatwerk.

Richt de tuin zoals u wilt met een kantopsluiting van cortenstaal

Een kantopsluiting speelt een belangrijkere rol in uw tuin dan u misschien verwacht. Ten eerste is het mogelijk om met een kantopsluiting de gebieden te creƫren in uw tuin, die u wilt. U kunt met een kantopsluiting een borderrand maken, maar ook een rand om het gazon of het terras. U begrijpt, dat een kantopsluiting ook best veel te lijden heeft. Niet alleen door de weersomstandigheden, maar ook door vertrapping. Kies daarom voor een kantopsluiting van cortenstaal, Dit is een kantopsluiting waar u erg lang mee kunt, die niet snel stuk gaat en er bovendien erg mooi uitziet.

Een cortenstaal kantopsluiting kopen bij Art of Steel

Denkt u dat een kantopsluiting van cortenstaal ook mooi is voor uw tuin? Dan kunt hiervoor terecht bij Art of Steel. Bij ons kunt u een cortenstaal kantopsluiting kopen, maar ook andere producten voor in de tuin van cortenstaal. Wilt u een rechte of een ronde kantopsluiting? Of heeft u nog andere wensen? Wij maken alle producten van cortenstaal ook op maat. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op, wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn van een cortenstaal kantopsluiting en geef gerust uw wensen door.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op