Cortenstaal houtkachel

Geniet van warmte én een bijzondere uitstraling met een cortenstaal houtkachel

Heeft u behoefte om in uw tuin een houtkachel te plaatsen? Dan profiteert u van enkele voordelen. Een houtkachel in de tuin zorgt ervoor dat als het ´s avonds wat kil begint te worden, u niet direct uw benauwde woning in hoeft. U kunt gewoon buiten blijven zitten en van lange zomeravonden genieten. Tevens is een houtkachel dé manier om gezelligheid te creëren. Het knisperende geluid, het vlammenspel en de geur van hout, zorgen voor een behaaglijke en gezellige sfeer. Maar ook overdag als u de kachel niet gebruikt, kunt u hiervan genieten. Vooral als u kiest voor het typische uiterlijk van een cortenstaal houtkachel.

 

Waarom kiezen voor een houtkachel van cortenstaal?

Cortenstaal is één van de meest bijzondere soorten metaallegeringen. Vooral het typische roestbruine uiterlijk is het belangrijkste kenmerk. Het is een metaallegering van ijzer als basis, met hieraan toegevoegd koper, nikkel, chroom, fosfor en silicium. Dit een metaalsoort die betreffende de sterkte te vergelijken is met roestvrij staal en ook nog eens met een extra beschermende roestlaag die het onderliggende metaal beschermt tegen roestvorming. Juist deze roestvorming is de reden dat een houtkachel van cortenstaal zo populair is. Het is mooi om te zien en tevens is een houtkachel van cortenstaal zeer goed bestand tegen de weersomstandigheden en kan deze het gehele jaar buiten blijven staan.

 

Een houtkachel van cortenstaal online kopen bij Art of Steel

Een cortenstaal houtkachel is tegenwoordig een trend in de Nederlandse tuinen. Lijkt een cortenstaal houtkachel ook iets voor bij u in de tuin? Dan kunt u een houtkachel van cortenstaal online kopen bij Art of Steel. Niets is gemakkelijker dan online uw keuze te maken en uw houtkachel thuis in ontvangst te nemen. Heeft u speciale wensen omtrent de uitstraling of accessoires betreffende uw cortenstaal houtkachel? Neemt u dan eens contact met ons op, wij kunnen ook maatwerk leveren.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op