Cortenstaal houthok

Uw hout om modieuze wijze opslaan in een cortenstaal houthok

Heeft u een houtkachel, binnenshuis of buitenshuis in uw tuin? Om ongestoord te kunnen stoken, heeft u een grote houtvoorraad nodig. Een belangrijke voorwaarde van stookhout, is dat het hout droog wordt opgeslagen. Ongetwijfeld is dit niet altijd mogelijk. Misschien dat uw schuur of tuinhuis al propvol staat en zoveel hout in uw woning is ook niet te doen. Met een houthok heeft u altijd een droge opslagplaats voor uw houtblokken. Natuurlijk mag een houthok geen ontsierend onderdeel zijn in uw tuin. Kies voor een hip uitziend houthok, zoals een cortenstaal houthok.

 

Waarom kiezen voor een houthok van cortenstaal?

Een houthok van cortenstaal is altijd mooi om te zien. Het staal heeft een modern uiterlijk en is een modieuze aanvulling voor uw tuin. Daarnaast profiteert u uiteraard van alle voordelen van cortenstaal. Met een roestbruine kleur, zal een houthok van cortenstaal een warme uitstraling hebben. Het is natuurlijk belangrijk dat een houthok een goede bescherming geeft tegen regen. Mede door de beschermende oxidelaag, heeft het staal bescherming tegen roestvorming en zal het houthok ook waterdicht blijven. Ook zware hagelbuien zal een cortenstaal houthok kunnen hebben, het staal is erg sterk. Na het plaatsen zult u er geen omkijken meer naar hebben, een cortenstaal houthok is onderhoudsvrij.

 

Een houthok cortenstaal online kopen bij Art of Steel

Zit u met een grote voorraad houtblokken voor uw houtkachel? Zorg dat u ze droog opslaat in een houthok van cortenstaal. Niet alleen is een cortenstaal houthok een erg mooie houtopslag, het is tevens stevig, onderhoudsvrij en weerbestendig. Een cortenstaal houthok zult u niet snel in iedere winkel vinden. U kunt daarom een houthok van cortenstaal online kopen. Dit kan in de webshop van Art of Steel. U weet dat u een houthok koopt die gemaakt is door een specialist in cortenstaal en dat deze van hoge kwaliteit is. Uiteraard kunt u ook een cortenstaal houtkachel online bij ons kopen.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op