Cortenstaal buitenkachel

Kies voor een fraaie cortenstaal buitenkachel in uw tuin

Op zomerse dagen zit u uiteraard lang op het terras, ook in de avonduren. Maar hoe warm het ook is, Ā“s avonds kan het wat koeler worden of er ontstaat een briesje. Om u niet direct de hitte van uw huis in te laten jagen, kunt u toch buiten blijven zitten als u een buitenkachel heeft. U geniet van de warmte van een haardvuurtje en tevens is een haardvuur erg gezellig als u met familie of vrienden geniet van de lange zomeravonden. Met een cortenstaal buitenkachel maakt u helemaal een statement en niet alleen door de warmteafgifte, ook door het mooie uiterlijk van de buitenkachel.

 

Waarom een buitenkachel van cortenstaal plaatsen?

De meeste mensen kiezen voor een buitenkachel van cortenstaal, vanwege het uiterlijk. Een kachel van staal zal normaliter wat kil overkomen, maar dit is met een buitenkachel van cortenstaal allerminst het geval. Het materiaal is betreffende de sterkte te vergelijken met rvs alleen het oogt heel anders door de aanwezigheid van een roestbruine laag. Het is een vorm van roest, wat juist voorkomt dat het onderliggende metaal aangetast wordt door corrosie. Juist daarom is cortenstaal goed te gebruiken voor een buitenkachel. Het staal zal de warmte goed kunnen afgeven en tevens laat u de kachel het gehele jaar buiten staan.

 

Een buitenkachel van cortenstaal online kopen bij Art of Steel

U hoeft niet naar een winkel om vervolgens zelf een zware buitenhaard naar uw tuin te slepen. U kunt namelijk een buitenkachel van cortenstaal online kopen bij Art of Steel en thuis laten bezorgen. Kies in onze webshop de kachel uit die u mooi vindt of geef aan wat uw wensen zijn omtrent een buitenkachel. Mogelijk kunnen wij een buitenkachel van cortenstaal op maat voor u maken, zodat u een volstrekt unieke buienkachel in uw tuin heeft staan. Wij bieden ook mogelijkheden met extra accessoires om uw buitenkachel van cortenstaal te combineren met een barbecue.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op