Cortenstaal borderrand

Maak uw tuin aantrekkelijk met een cortenstaal borderrand

Heeft u ook nog steeds geen goede oplossing gevonden voor borderranden in uw tuin? U zult niet de eerste zijn. Of borderranden zakken in of ze worden kapot getrapt, u moet vaak ieder seizoen uw borderranden vernieuwen als u ze mooi wilt houden. Wanneer u op zoek bent naar een duurzame oplossing, dan heeft u de kracht van staal nodig. Maar staal direct in de grond aanbrengen kan tot roestvorming aanbrengen. Maar niet bij een cortenstaal borderrand. Omdat cortenstaal al een roestlaag als oxidelaag heeft, kunt u deze prima als borderrand gebruiken. Bovendien heeft de typische roestbruine kleur zeker zijn charme. 

 

Een duurzame borderrand van cortenstaal

Met ieder soort borderrand kunt u heus een strakke afscheiding krijgen tussen de borders, gazon en terras. Het probleem is de duurzaamheid van vele materialen. Wanneer een borderrand stuk is, er ontbreken stukken of de borderrand is verzakt, dan ziet een tuin er ineens heel wat minder strak uit. Helaas besteden veel mensen niet zoveel tijd aan hun borderranden en laten zij dit zitten. Wanneer u een borderrand van cortenstaal heeft, dan heeft u de garantie op een duurzame borderrand. Cortenstaal is sterk staal, vergelijkbaar met rvs en kan dus tegen een stootje. U hoeft aan een borderrand van cortenstaal verder geen onderhoud te plegen en de rand blijft er mede door de typische kleur altijd mooi uitzien. 

 

Een borderrand van cortenstaal online kopen bij Art of Steel

Het is niet zo dat u zomaar bij iedere bouwmarkt een borderrand van cortenstaal kunt kopen. U kunt wel een borderrand van cortenstaal online kopen bij Art of Steel. Een cortenstaal borderrand bij ons aanschaffen, houdt in dat u een borderrand krijgt van hoge kwaliteit en van het beste en meest duurzame materiaal. Bovendien maken wij onze producten ook op maat. Heeft u specifieke wensen die u verwerkt wilt zien? Neemt u dan gerust contact met ons op om te zien hoe we u verder kunnen helpen. 

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op