Cortenstaal border

Creëer een unieke cortenstaal border in uw tuin

Wilt u in de tuin uw planten en struiken afscheiden van uw bestrating of gazon? Dan moet u borders creëren. Met borders heeft u specifieke plekken in de tuin, waar u uw bijzondere planten, bloemen of struiken plant. Voor een goed afgewerkte border gebruikt u een borderrand. Wilt u een duurzame borderrand én die ook in het oog springt door een bijzondere uitstraling? Heeft u dan al eens aan een cortenstaal border gedacht? Met een roestbruine cortenstaal border kunt u zelfs meer voor de uitstraling van uw tuin doen dan met bloemen en planten. Daarnaast gaat een cortenstaal border ontzettend lang mee.

Onze meest populaire producten

Een kachel en BBQ brengen altijd gezelligheid in uw tuin. Bekijk ons aanbod of ga voor maatwerk.

Waarom kiest u voor een border van cortenstaal?

Het is belangrijk dat een borderrand sterk is. U kent vast wel de kunststof borders die in een mum van tijd stuk getrapt worden. U moet bij de border zijn voor het onderhoud of voor het plaatsen van nieuwe planten. Daarnaast kunnen spelende (klein)kinderen in de tuin voor de nodige schade zorgen Het grote voordeel van een border van cortenstaal, is dat deze uitermate sterk is. Verder zijn vele vormen mogelijk. Of u nu een strakke en rechte border wilt creëren of een border met sierlijke randen, een border van cortenstaal is in uw gewenst vorm en maat beschikbaar. Het roestlaagje op de border is een beschermende laag, waardoor het eigenlijke staal niet meer aangetast wordt.

Een cortenstaal border kopen bij Art of Steel

Met een cortenstaal border heeft u een uniek, decoratief en functioneel object in de tuin. Een cortenstaal border kopen kan bij Art of Steel. Wij zijn specialisten in producten van cortenstaal en kunnen uw tuin van nog meer unieke cortenstaal stukken voorzien. Omdat geen border hetzelfde is, leent dit product zich uitstekend voor maatwerk. Neem dus gerust contact met ons op en bespreek de lengtes en vormen die u wenst voor uw borderrand. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar en gaan graag met u om de tafel om uw wensen ten uitvoer te brengen.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op