Cortenstaal bloembak

Mooie bloemen verdienen een even mooie cortenstaal bloembak

In een tuin kunt u bloemen en planten in borders plaatsen, maar ook in een bloembak. Bloembakken hebben het voordeel, dat u ook in een enkel bestraatte tuin een mooie bloemenpracht kunt creëren. Misschien heeft u helemaal geen tuin? Met alleen een balkon of dakterras kunt u nog steeds genieten van planten en bloemen, die u in een bloembak plaatst. In deze gevallen is het ook erg belangrijk hoe de bloembak eruit ziet. Met een cortenstaal bloembak weet u zeker dat uw bloemen mooi uitkomen en dat de bloembak een esthetische aanvulling is voor uw tuin, balkon of dakterras.

Onze meest populaire producten

Een kachel en BBQ brengen altijd gezelligheid in uw tuin. Bekijk ons aanbod of ga voor maatwerk.

Waarom kiezen voor een bloembak van cortenstaal

Dat u jaarlijks nieuwe planten en bloemen moet kopen voor uw tuin is te begrijpen. Maar u wilt niet ieder jaar ook nog eens nieuwe bloembakken aanschaffen. Dat is ook niet de bedoeling van goede bloembakken, die moeten normaliter jarenlang meegaan. Helaas is dit niet altijd de praktijk. De bloembakken moeten immers alle weersomstandigheden aankunnen. Met een bloembak van cortenstaal hoeft u hier niet bang voor te zijn. Een bloembak van cortenstaal gaat levenslang mee. Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden. De buitenste roestlaag is zowel esthetisch van belang voor de bloembak, maar geeft ook bescherming aan het onderliggende staal. Een bloembak van cortenstaal kan tegen een stootje en u zult hier zeker positieve reacties op krijgen.

Een mooie cortenstaal bloembak kopen bij

Art of Steel

Onze bedrijfsnaam ´Art of Steel´ zegt alles over ons. Wij zijn experts in staal en weten hier altijd iets prachtigs van te maken voor in uw tuin of interieur. Cortenstaal is een mooi product dat het in iedere tuin goed zal doen en waar u jarenlang plezier aan heeft. Wilt u een cortenstaal bloembak kopen? U kunt deze veilig bestellen in onze webshop. Heeft u bijzondere wensen of eigen ideeën omtrent een cortenstaal bloembak? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen altijd voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn van een cortenstaal bloembak op maat.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op