Cortenstaal barbecue

Gezelligheid in stijl met een cortenstaal barbecue

De lange en warme zomeravonden lenen zich uitstekend om met familie of vrienden in de tuin te barbecueën. Barbecueën is meer dan alleen maar eten, het is een echt sociaal gebeuren waar alles om gezelligheid draait. Er zijn tal van soorten barbecues te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Voor een klein gezelschap heeft u voldoende aan een kleine bbq en nodigt u grote gezelschappen uit, dan is een bbq van enige omvang nodig. Hoe groot de bbq ook is die u nodig heeft, met een cortenstaal barbecue zult u zeker de nodige positieve reacties krijgen.

 

Wat zijn de voordelen van een barbecue van cortenstaal?

Er hoeft geen twijfel over te zijn, met een barbecue van cortenstaal kunt u net als op iedere soort bbq uw vlees goed gaar krijgen. Betreffende het uiterlijk van de bbq, is er een duidelijk verschil met alle andere soorten barbecues. Cortenstaal wordt gekenmerkt door de opvallende roestbruine kleur. Uw barbecue zal dus roodbruin van kleur zijn. Dit is de roestende oxidehuid die het onderliggende staal bescherming biedt tegen corrosie. En dan heeft u al direct het volgende voordeel, uw barbecue van cortenstaal is zeer goed bestand tegen de weersomstandigheden. Ook tijdens de regen kunt u deze gerust buiten laten staan.

 

U kunt een barbecue van cortenstaal online kopen bij Art of Steel

Bent u op zoek naar een unieke cortenstaal barbecue? Dan is het verstandig om u tot de experts te wenden, zoals Art of Steel. Bij ons kunt u een barbecue van cortenstaal online kopen. U kunt terecht voor één van onze standaard barbecues, maar het is ook mogelijk om eigen wensen of afmetingen in uw barbecue te verwerken. Wij leveren namelijk ook maatwerk en kunnen uw wensen meestal wel toepassen. Neemt u hiervoor contact met ons op, we gaan dan kijken wat we voor u doen. Overigens geldt maatwerk voor veel van onze producten.

Bent u enthousiast?

Bent u ook enthousiast over dit stoere materiaal en wilt u graag een uniek cortenstaal product op maat laten maken? We spreken graag met u.

Neem contact op